Menús amb ànima: Nadal 2017

20 octubre 2017 Notícies
menús nadal

 

Un dinar amb companys de feina, un sopar entre amics o en família… Sigui com sigui, un gran àpat amb una gran companyia sempre és motiu de festa i un bon record per endur-nos. És per això que D’ins, l’escola i restaurant de la Fundació, té preparats quatre grans menús nadalencs que no us deixaran indiferents.

Fruit de la dedicació, treball i esforç dels alumnes i treballadors de D’ins, els menús de Nadal són una proposta única. Els motius? L’elaboració minuciosa dels plats amb productes de primera qualitat i l’acció solidària que hi ha al darrere.

Totes les persones que fan possible aquests plats han aconseguit l’oportunitat de treballar, de créixer professionalment i personalment, i de tenir il·lusions. A través d’un itinerari d’inserció, els alumnes de l’escola han adquirit coneixements precisos i acurats en l’àmbit de cuina i, per aquest motiu, disposen d’habilitats per desenvolupar grans plats.

Els menús de Nadal en són el resultat. Quatre propostes que s’adeqüen a les teves necessitats. Si desitges fer d’una trobada amb amics, família o companys de feina, una vetllada molt especial, opta per un àpat de qualitat, servit amb cor i elaborat amb passió.

 VEURE TOTES LES NOVETATS