Més de 200 orientadores van atendre els joves a la segona edició del Saló de l’Ocupació Juvenil

25 març 2019 Notícies

Dos dies amb molta càrrega formativa i d’activitats, xarrades, intercanvis i complicitats per acostar als joves a un futur laboral més digne!

Els passats 21 i 22 de març va finalitzar la segona edició del Saló d’Ocupació Juvenil amb un gran número d’assistents de joves. 17.000 joves han assistit a la Fira de Barcelona durant aquests 2 dies del saló, superant en 7.000 persones el rècord d’assistència de l’any passat.

L’objectiu principal és el de servir com a vehicle d’acompanyament a tots els joves d’entre 16 i 35 anys que tenen la intenció de realitzar el seu salt al món laboral i ajudar-los a que sigui en les millors condicions possibles, per a utilitzar tots aquells recursos que tenen al seu abast, sempre en funció de cadascuna de les seves necessitats.

Aquesta fira ocupacional que ha estat organitzada per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa i el Departament de Joventut, va comptar amb la presència de més de 200 persones orientadores de diverses entitats que van atendre els joves que van assistir i els va oferir la possibilitat de fer una visita organitzada amb un itinerari específic en funció de les seves preferències i inquietuds.

Així mateix, es van compartir experiències i donar informació per ajudar a les joves a incorporar-se al mercat laboral i així facilitant-les el salt a les empreses i institucions.

A través del nostre estand vam atendre centenars de persones amb inquietuds diferents i les vam informar sobre les activitats d’acció social que realitzem per millorar la inclusió i la inserció laboral.

Gràcies al projecte “Endinsa’t, forma’t i treballa” de l’Obra Social “la Caixa”, vam poder organitzar una presència activa molt pròxima als joves. Vam estar dos dies oferint informació sobre els nostres cursos, compartint experiències amb les altres entitats del tercer sector i acostant-nos a aquells interessos dels joves d’avui dia per a continuar creixent. A més, gràcies a la col·laboració del nostre gran partner Cafès Novell, tots aquells que van passar pel nostre estand van poder degustar un fabulós cafè, servit per la Jessica i la Miriam, dos ex-alumnes de l’Escola d’hostaleria D’ins  i quina… Sorpresa! Ara són part de l’equip de D’ins Escola Restaurant.

Per tancar, aquells més atrevits, van participar en el sorteig d’un menú per a dues persones en la nostra Escola Restaurant D’INS, si publicaven una fotografia d’ells mateixos vestits amb l’uniforme de la professió en la qual es veien en un futur i utilitzaven el hashtag #laformacióésclau.

Ja tenim als guanyadors i els esperem amb els braços ben oberts!

Amb la colaboració de:

    Cafés Novell - Tienda Piccolo NovellVEURE TOTES LES NOVETATS