Nens i nenes amb joguines, nens i nenes amb somriures!

21 agost 2017 Notícies

Comencem a posar punt i final a l’estiu i aviat arribarà el moment de les motxilles, el calçat esportiu, el xandall i les llibretes. Un nou curs escolar és a punt d’engegar i els primers dies els nens i nenes compartiran les seves novetats d’estiu. Viatges divertits, excursions en família i joguines que han estrenat. Però desgraciadament no tots els infants tenen el mateix accés a aquestes joguines, que permeten que la diversió i l’entreteniment siguin els grans protagonistes de la seva infància.

Davant d’aquesta situació de vulnerabilitat, Territoris Solidaris de BBVA-Caixa Catalunya ha impulsat un projecte d’entrega de 5.000 joguines a 1.600 infants atesos per diferents organitzacions socials. Per aquest motiu, des de la Fundació estem treballant en la preparació de lots de joguines perquè siguin entregats al llarg del mes de setembre, amb l’arribada dels més menuts a l’escola, a diferents àmbits territorials: Barcelona, Cornellà de Llobregat, Vilanova i la Geltrú i Tarragona.

Des de la Fundació Amiga, que va rebre la concessió d’aquest projecte, fa temps que gestionem la recollida, donació i entrega de joguines. Som conscients de la importància que les joguines tenen per als nens. Són objectes que durant un període de temps es converteixen en peces amb un valor emocional molt important i que, passats els anys, poden continuar aixecant somriures en altres persones.

També les joguines es mereixen una segona oportunitat i projectes com Territoris Solidaris ho posen de manifest. Perquè cap nen s’hauria de quedar sense la seva joguina, perquè tots tenim aquell peluix especial que ens va canviar la vida, perquè només amb una acció podem transformar la infància d’un nen o una nena. Aixequem somriures!VEURE TOTES LES NOVETATS