Netegem la llera del riu Besòs!

20 maig 2022 Notícies

Avui, dintre del marc del projecte Reincorpora de la fundació “la Caixa”, s’ha realitzat a la seu de la Fundació, una activitat d’Aprenentatge Servei que ha consistit en un taller on s’ha treballat la conscienciació sobre els residus i el seu impacte al medi ambient.

Durant el matí, els i les participants del programa Reincorpora de la nostra entitat i d’altres Punt Reincorpora de la ciutat, i també l’alumnat del nostre PFI Incorpora de cuina, han après i reflexionat sobre l’impacte perjudicial que deixen els residus a la natura. Un cop finalitzada l’activitat a l’aula, han marxat a la llera del riu Besòs que està ben a prop de la nostra seu. Allà han pogut dur a terme una activitat de neteja d’aquesta part del riu, recollint tots aquells residus que trobaven i després també s’han encarregat de classificar-los per tal de poder reciclar-los.

Pel desenvolupament d’aquest taller hem comptat amb la col·laboració de TEA, una empresa especialitzada en la realització d’aquests tipus d’activitats, amb àmplia experiència en accions de caire mediambiental.

Amb aquesta activitat, les persones participants en aquests programes d’inserció i formació sociolaborals, han pogut conèixer la importància de no llençar residus a la natura i, a més, han pogut contribuir a millorar un dels punts amb més vida del Barcelonès. I és que entre totes podem aconseguir fer del nostre planeta un lloc més net.

Aquesta acció s’ha realitzat en el marc d’un APS (Aprenentatge i Servei) impulsat pel Punt Reincorpora de Formació i Treball; es tracta d’una proposta que integra el servei a la comunitat i l’aprenentatge en un àmbit específic, en aquest cas, de sensibilització mediambiental.

 VEURE TOTES LES NOVETATS