El projecte “No t’aturis” creix durant el 2021

27 desembre 2021 Notícies

La Fundació Formació i Treball realitza un any més el projecte “No t’aturis”. És un projecte que té com a objectiu acompanyar i formar a joves derivats/des de l’Àrea de Suport a Joves Tutelats i ExTutelats ( l’ASJTET) de Tarragona a través d’un itinerari d’inserció sociolaboral personalitzat.

Al llarg del 2021 han participat 20 joves d’entre 16 i 21 anys, que han realitzat amb l’acompanyament d’un tècnic d’inserció diferents tallers i activitats dins d’un programa adaptat a les seves necessitats.

Una de les activitats en els que han participat els/les joves ha estat el “Taller d’entrevistes”: una formació de preparació teòrica i pràctica de l’entrevista de treball, tenint en compte que es tracta d’un perfil que gairebé no ha tingut cap contacte laboral previ. L’activitats s’ha dividit en tres parts: preparació de CV, preparació per una entrevista i Role playing.  I per finalitzar, realització d’una entrevista real en diferents àrees de treball de la nostra empresa d’inserció.

Molts d’ells també han realitzar pràctiques no laborals per tindre els primers contactes en un entorn de treball, i també han pogut realitzar tastets d’oficis en diferents llocs de producció de la nostra empresa d’inserció.VEURE TOTES LES NOVETATS