Nou número de la Revista Inclusiva ja disponible! 

12 maig 2020 Notícies

El segon número de la Revista Inclusiva de la Fundació Formació i Treball arriba enmig de la pandèmia provocada per la COVID19. El nou exemplar centra els continguts en temes socials que afecten directament a les dones: precarietat laboral, conciliació, ciència i emprenedoria. La publicació vol convertir-se en altaveu de situacions i problemàtiques socials amb un punt de vista crític i de millora positiva.

En aquest número comptem amb els articles d’opinió de la periodista Ariadna Oltra i l’administradora del grup Sorli i presidenta de la Fundació Sorli, Anna Sorli. Al reportatge parlem de la inserció laboral en clau de dona i com és el perfil que atenem a la Fundació. Recollim tres testimonis de dones que s’han trobat en diverses situacions d’adversitat i com han aconseguit ensortir-se’n i tirar endavant. Són les veus de la Isabel, la Mònica i l’Snezana que són o han estat treballadores de les empreses d’inserció de Formació i Treball.

Pel que fa a les entrevistes en aquesta ocasió les protagonistes són la Sonia Mulero directora de la Fundació Banc Sabadell i la Imma Amat, Presidenta del Consell d’Administració d’Amat Immobiliaris. Les dues ens oferiran la seva visió particular de les dones, d’una banda en l’àmbit tecnològic i de l’altra empresarial.

També parlem d’Amiga ETT Social, els tallers mediambientals que des de la Fundació impartim als centres educatius i no hi falta la secció de recomanacions culturals. La Revista Inclusiva 2 ja està disponible en format digital a la web de l’entitat, clica aquí. No t’ho perdis!VEURE TOTES LES NOVETATS