Nou servei de xips d’identificació a les peces de roba a la bugaderia del Garraf

14 febrer 2023 Garraf

Aquest any s’està implementant un nou sistema d’identificació de peces de roba que pretén acabar amb les barreja i pèrdues de peces entre diferents usuaris i que permet a més una optimització de sistema de gestió en la bugaderia del Garraf.

Cada peça de roba procedent de la residència Josepets, a Vilanova i la Geltrú, disposarà d’un xip identificatiu en el qual es reflecteixen a més de les dades personals de l’usuari de la peça, les dades tècniques, com: nombre de vegades que s’ha rentat, color de la peça, el recorregut logístic que ha de fer en la bugadera i destí final.

Aquesta mesura sorgeix de la petició de la pròpia residència amb l’objectiu d’eliminar o almenys minimitzar la pèrdua i la barreja de peces de roba entre els diferents usuaris, un problema molt habitual.

D’aquesta manera, gràcies a un lector, les peces són fàcilment identificables i aporten molta més informació que l’etiquetatge anterior on constava únicament el nom i cognoms de la persona propietària de la peça de roba.

Per portar a terme aquesta acció les persones treballadores de la bugaderia reben una formació per tal de conèixer i fer ús de la plataforma informàtica que recull tota la informació i que s’imparteix per l’Institut de Robòtica per la dependencia.

El xipatge consisteix a adjudicar un xip a cada peça del resident, uns 150 en total, una vegada assignat aquest xip, s’imprimeix una etiqueta termosollable amb les dades de les persones residents, aquesta etiqueta juntament amb el xip es termosollarà a la part de la peça més discreta. Una vegada arribat al 100% de les residents, ja es pot començar a fer la classificació.

 

Optimizació de la gestió a la bugaderia

 

A banda d’identificar la pertinença de les prendes, l’aplicatiu també indica peça per peça a la pantalla a quin lloc s’ha de col·locar la peça en el carro adient, diferenciat per colors. Així mateix, en el cas que passi una peça sense xip, l’aplicació no emet cap soroll i, per tant, s’aparta aquella peça per xipar.

 

Certificats: tot el nostre procés està certificat per SGS segons norma INI-EN-ISO 9001:2008 i 14001:2004.

Contacta!

Si tens interès per contractar el nostre servei de bugaderia, contacta a:

Adreça electrònica: bugaderia.amiga@formacioitreball.org

Telf. 93 303 41 00

Realitzem pressupost sens compromís adaptats a les necessitats dels clients.

Et donem un tracte personalitzat.

 

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS