Nova formació de serveis d’atenció domiciliària a Tarragona

14 març 2019 Notícies

El treball és la millor alternativa per assolir la inclusió social de les persones, és per aquest motiu que des de la Fundació Formació i Treball oferim projectes de formació, orientació i acompanyament a les persones en situació de vulnerabilitat per millorar les seves possibilitat d’incorporació al mercat laboral.

En aquest cas, l’aliança establerta amb Càritas Diocesana de Tarragona junt amb la Fundació Endesa, ens ha permès impulsar una acció formativa dirigida a “serveis d’atenció domiciliària”. Aquest curs millorarà la qualificació professional de 20 persones en situació d’atur i vulnerabilitat, fet que comportarà l’obtenció d’un certificat i un augment del seu nivell d’ocupabilitat.

Es tracta d’un curs de 265 hores de duració, dividit en 250 hores de formació i 15 hores de pràctiques en les que es treballaran diferents aspectes formatius molt globals com són la neteja domèstica, la higiene i l’organització de les llars, l’alimentació, la dietètica i la cuina, les habilitats personals, socials i habilitats en l’atenció de les persones dependents, mòduls transversals d’orientació laboral, prevenció de risc laborals i igualtat, entre d’altres temàtiques.

Així mateix, la Fundació Endesa acompleix amb el desenvolupament de programes de suport social en els seus diversos projectes educatius en el que es fonamenta la col·laboració activa amb altres entitats del Tercer Sector, posicionant així un dels seus valors principals: el treball en xarxa.

En definitiva, des de Formació i Treball avancem cap a una nova forma de potenciar la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, i defensem una política que garanteixi la igualtat i posi fi a l’exclusió i discriminació en l’accessibilitat al camp de treball i la formació, indicador que va més enllà de barreres físiques.

 

    Back HomeResultado de imagen de endesaVEURE TOTES LES NOVETATS