Oferta laboral: Orientador/a laboral

22 maig 2023 Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres? Amb tu farem un gran equip.

Des de la Fundació Formació i Treball creiem fermament que la feina és la millor alternativa per lluitar contra l’exclusió social; per aquest motiu desenvolupem programes de formació i creem activitats econòmiques que permetin generar ocupació específica pel col·lectiu que atenem; que alhora donen servei a la resta de la societat.

 

DESCRIPCIÓ DEL LLOC

En dependència del Departament d’Acció Social, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:

  • Acollida dels/les participants: Dur a terme les primeres accions d’atenció presencial amb les persones derivades al Programa 
  • Acompanyament a les persones per a la definició i execució del projecte professional: Realitzar accions d’atenció individualitzada (principalment) que facilitin el disseny i el desplegament d’un Projecte Professional propi.
  • Acompanyament a les persones durant el procés de recerca de feina: Oferir suport i assessorament als i les participants mentre realitzen accions de recerca activa de feina.
  • Identificació de necessitats en relació al banc de recursos que s’ofereix als/les participants: Analitzar quines accions grupals d’orientació i formació són més ajustades a les demandes i necessitats de les persones ateses 
  • Coordinació: Promoure el treball en xarxa entre els diferents agents i professionals implicats en el Programa 

 

REQUERIMENTS DEL LLOC

Titulació: Diplomatura en Treball Social, Educació Social, Psicologia, Relacions laborals, Sociologia, Dret o carreres afins.

Experiència mínima: 1 any

Formació complementària:

  • Es valoraran les formacions en el model d’ocupabilitat per competències així com formació en el camp de l’orientació i la inserció laboral i formació en acció social. 

Competències:

  • Capacitat d’organització i planificació
  • Versatilitat i capacitat d’adaptació
  • Comunicació i relació
  • Gestió de les emocions

Altres: Carnet de conduir B i vehicle propi

 

CONDICIONS DEL LLOC

Tipus de contracte: indefinit

Jornada: 40h/setmanals 

Incorporació: Immediata

Centre de Treball: Vic i Igualada (amb desplaçaments a Vilanova del Camí, Manlleu, Torre de Claramunt, Òdena, Calaf, Balenyà, Seva i Sant Hipòlit de Voltregà)

 

PROCÉS DE SELECCIÓ

Les persones interessades han d’enviar el seu currículum a: jsirolla@formacioitreball.org

Abans del 05/06/2023 indicant com a referència [ORIENTADOR/A LABORAL CATALUNYA CENTRAL]VEURE TOTES LES NOVETATS