Podries ser tu: El teu regal solidari de Nadal

01 desembre 2018 Notícies

Aquest Nadal, regala inclusió.

Podries ser tu” és el primer llibre solidari de la Fundació Formació i Treball que pretén contribuir a la difícil tasca de desestigmatitzar a persones en situació de vulnerabilitat. Aquest treball foto-literari presenta 25 històries reals de persones que han format part de la Fundació a través de diferents itineraris formatius i/o laborals en un moment en què van necessitar una nova oportunitat.

Fotografies, poesia, art, vides, dificultats, amor… motivacions estètiques i reflexions intel·lectuals, socials i emotives expresades a través de 25 converses construïdes per Salvador Alemany, Àngels Bassas, Jordi Batiste, Toni Batllori, Anna Mª Briongos, David Colomera, Joan Comella, Anton Costas, Xavier Graset, Elvira Maluquer, Agnès Marquès, Arcadi Oliveres, Joan Carles Peris, Carme Riera, Carme Trilla i Maria Xinxó, mitjançant el treball fotogràfic de Mariona Giner.

Històries de vida transmeses d’una manera molt diferent de la qual pots esperar. És a dir, apropant la realitat de la gent que ens envolta (aturades, desnonades, nouvingudes…) i que cada dia lluiten per continuar endavant amb tots els entrebancs d’una societat que viu amb presses, posant per davant allò que és urgent, però no important.
Una lectura en la que trobaràs a 25 persones donant la cara i 25 textos interpretant la seva biografia; pots jugar a endevinar a quina fotografia correspon cada relat, trencar-te el cap intentant encaixar les peces, o pots fer un exercici de reflexió i preguntar-te què haguéssis fet tu si les teves circumstàncies, la teva casualitat o causalitat, la teva trajectòria hagués estat una altra.

A més, els beneficis obtinguts d’aquest llibre es destinaran a la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat.

Reserva el teu exemplar només per 19,90€!

Més informació: comunicacio@formacioitreball.org / 676 507 778 ?

 

Aquest llibre ha estat possible gràcies al patrocini de:VEURE TOTES LES NOVETATS