Posada en marxa del nou “Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social”

19 desembre 2016 Notícies

Seguint la trajectòria dels darrers anys, des de la Fundació Formació i Treball hem desenvolupat conjuntament amb Càritas Diocesana de Barcelona diverses accions de formació i d’inserció laboral adreçades a col·lectius vulnerables, dins del marc del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES 2014 – 2020), cofinançat pel Fons Social Europeu. En el període 2016 – 2017 ho farem amb el programa “Generación y consolidación de empleo en las empresas de economía social, especialmente en empresas de inserción”.

L’objectiu del programa és proporcionar un itinerari de millora de l’ocupabilitat mitjançant l’oportunitat de desenvolupar un lloc de treball a l’empresa d’inserció. Durant aquesta experiència les persones aprofundeixen i milloren hàbits fonamentals en el món laboral i alhora aprenen tasques pròpies d’un ofici.

El 2016, un total de 9 persones derivades per Càritas podran continuar el seu itinerari a l’empresa d’inserció acompanyades d’un/a tècnic/a d’inserció i amb el suport permanent d’un membre tècnic d’acompanyament a la producció (la figura de la persona encarregada).

En definitiva, pretenem que aquesta persona estigui millor preparada per aconseguir la seva reinserció sociolaboral i que aquesta experiència esdevingui un pont cap a l’empresa ordinària.

Durant el 2017, un total de 5 persones es podran incorporar, a través d’un contracte d’inserció, a un dels diferents tallers productius.

 

          VEURE TOTES LES NOVETATS