Posem fi al taller d’autoestima Avancem Juntes a la delegació de Sant Esteve Sesrovires

30 maig 2022 Notícies

Avui volem recordar la finalització del taller d’autoestima del passat mes de març, realitzat a la delegació de Sant Esteve Sesrovires de la Fundació Formació i Treball. Aquest taller s’emmarca dins de les accions d’acompanyament integral del projecte Avancem Juntes de la Fundació, adreçat a dones treballadores de les empreses d’inserció que han patit violència de gènere.

Al llarg del taller, s’han treballat aspectes com la dependència, la comunicació assertiva i l’establiment de metes a nivell personal, familiar i/o laboral a través d’activitats d’expressió plàstica, debats, role play o relaxació. La participació activa de les dones en dinàmiques d’autoestima ha suposat una millora en la imatge i sentiments que tenen d’elles mateixes.

Han sigut dos mesos on les participants han creat un espai de suport mutu i d’apoderament. Expressar i reconèixer les seves vivències, compartir-les i veure com tenen sentiments compartits els hi ha ajudat a establir una xarxa de suport i de relació amb altres dones.

Aquestes accions volen impactar directament en l’ocupabilitat i millora de les participants així com reforçar el seu itinerari laboral i formatiu, en marxa a l’empresa d’inserció, donant l’oportunitat de treballar aspectes a nivell emocional alhora que desenvolupen competències tècniques professionals a la feina.VEURE TOTES LES NOVETATS