Posem punt i final al projecte PASIC

07 novembre 2022 Notícies

El projecte PASIC arriba al seu final amb un últim taller monogràfic d’Atenció a les persones en el procés final de vida. En el taller, que s’ha realitzat de manera virtual, les usuàries han pogut aprendre de manera més específica, les pautes i les eines per a l’atenció psicoemocional per a les persones en la seva etapa final de la vida. 

El projecte PASIC, que es va iniciar al gener d’enguany, posa punt i final després d’haver realitzat sis monogràfics i dos cursos de formació específics, orientats a la millora de competències bàsiques, professionals i transversals. Durant aquests 10 mesos, el PASIC ha atès un total de 80 persones, de les quals 46 han trobat feina al mercat ordinari, 35 de les quals al sector domèstic i 27 han realitzat (o estan realitzant) accions formatives. 

El projecte, enmarcat dins la convocatòria Projectes d’Iniciatives Socials 2021 – Inserció Sociolaboral, de la Fundació Bancària “La Caixa”, té per objectiu principal abordar la inserció sociolaboral de persones vulnerables en l’àmbit dels serveis d’atenció domiciliària i cura a persones dependents. Aquest projecte ha representat una aliança entre tres entitats: la Fundació d’Atenció a la Dependència de Sant Joan de Déu, Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Formació i Treball per tal de visibilitzar i donar valor als i les treballadores del sector domèstic, així com dignificar aquesta professió.

                     VEURE TOTES LES NOVETATS