Projecte ERASMUS +, WISE: Intellectual Output 2

16 abril 2022 Formació

La Fundació Formació i Treball participa en el projecte ERASMUS +, WISE (Work Integration Social Enterprises) for Digital Upskilling amb les entitats Ateliere Fără Frontiere (Rumania), Brigades Nature (França), ENSIE – European Network of Social Integration Enterprises (Bèlgica) i RISE – Rețeaua Română a Întreprinderilor Sociale de Inserție prin Activitate Economică (Rumania). El projecte té com a objectius crear i proporcionar materials d’aprenantatge per millorar les habilitats dels treballadors i treballadores d’Empreses d’Inserció amb un baix perfil competencial. Al mateix temps, el projecte té com a objectiu enfortir les competències pedagògiques dels tècnics d’acompanyament a la producció que treballen directament amb els beneficiaris, mitjançant una guia de treball amb diferents materials i activitats a treballar. 

El passat mes d’abril es va publicar el document: Guide for job coaches and tools on skills assessment, life and professional coaching and the design and implementation of job integration programs. Aquest document dona resposta a Intellectual Output 2:O2 E-learning modules/learning materials for job coaches.

Podeu veure i descaregar el document en el següent enllaç:

https://static1.squarespace.com/static/5a463ececd39c39db5dbfc31/t/624ebd5000a3117247701426/1649327459064/04.05.2022.Guide+for+job+coahces+andvtools+on+skills+assessment%2C+life+and+professional+coaching+and+the+design+and+implementation+of+job+integration+programs+%281%29.pdf

Aquest material s’ha desenvolupat com a part del WISE (Work Integration Social Enterprises)  for Digital Upskilling, un projecte cofinançat pel Programa Erasmus +, un programa de la UE per donar suport a l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa 2021-2027. El material ha estat coordinat per Ateliere Fără Frontieres amb col·laboració de Brigades Nature (França), Formació i Treball (Espanya), RISE Romania – Rețeaua Română a Întreprinderilor Sociale de Inserție prin Activitate Economică -, (Romania) i ENSIE, Xarxa Europea d’Empreses d’Inserció.

L’objectiu d’aquesta Guia, sense pretendre cobrir-la en la seva totalitat, és proporcionar un conjunt de dades generals i eines de treball per als professionals (caps d’equip, tècnics d’acompanyament a la inserció i producció) que vulguin desenvulpar les seves habilitats per treballar amb persones pertanyents a col·lectius vulnerables, que estiguin treballant en Empreses d’Inserció.VEURE TOTES LES NOVETATS