Recibaix presenta els avantatges del treball en xarxa dins els Tallers Aliança Cívica contra la Pobresa

01 març 2018 Notícies

 

El passat 27 de febrer, en el marc de la jornada de Tallers Aliança Cívica contra la Pobresa 2018, diverses persones, entitats i organitzacions han presentat projectes d’èxit realitzats durant el passat 2017 a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

David Colomera i Xènia Marí, tècnics de Recibaix, Empresa d’Inserció; han presentat el projecte d’itineraris individualitzat dins els plans d’ocupació de l’Ajuntament de Cornellà; tot posant l’accent en els avantatges del treball en xarxa dins la comunitat en benefici dels col·lectius vulnerables.

La jornada, que ha tingut lloc a Citilab de Cornellà, ha presentat les accions acordades dels tallers, ha fet un diagnòstic de les necessitats i problemàtiques de la ciutat i  ha tingut una cloenda a càrrec de la Tinent d’Alcalde d’Educació i Política Social Montserrat Pérez Lancho.

 

RECIBAIX, EMPRESA D’INSERCIÓ

L’empresa Recibaix vol ser un recurs laboral i social per a esmenar la necessitat de feina i de relació de persones amb dificultats per accedir a un lloc de treball estable, dins una activitat productiva. Les activitats de l’empresa estan relacionades amb el medi ambient, el reciclatge i la recuperació de materials. Treballem a la ciutat de Cornellà de Llobregat i altres municipis del Baix Llobregat per:

  • La inserció laboral de persones en risc i/o exclusió social, mitjançant la combinació de formació teòrico-pràctica, social, personal i laboral de forma que es possibiliti l’adquisició d’hàbits i coneixements suficients per poder accedir a un lloc de treball normalitzat.
  • La sensibilització mediambiental.
  • La recollida, transport, tractament i recuperació de residus municipals i industrials.
  • La venda de productes reciclats, de segona mà i subproductes relacionats amb els següents sectors: mobles, electrodomèstics, articles tèxtils, articles de metall, articles de paper i cartró i oli.VEURE TOTES LES NOVETATS