Recicla, genera feina: Ayre Hoteles dóna suport a l’economia circular

15 febrer 2019 Notícies

Una vegada més, la cadena Ayre Hoteles s’uneix a la nostra iniciativa apostant per la reutilització i la solidaritat, aquesta vegada des de l’Hotel Caspe es va realitzar un lliurament solidari en forma de 180 cadires que aniran destinades a Programa d’Entrega Social i a la nostra cadena d’establiments Botiga Amiga.

Tot això és fruit de la renovació del mobiliari de l’hotel per a donar-li una segona vida i nova oportunitat per a famílies que així ho necessitin. El conjunt de cadires de l’Hotel han estat canviades per oferir un millor confort en el servei, tot i que aquestes es trobaven en molt bon estat. Així és com Ayre torna a destacar pel seu compromís amb el medi ambient i, sobretot, amb les persones.

Aquest tipus d’iniciativa millora entre d’altres coses l’impacte mediambiental, el consum sostenible i l’oportunitat de generar ocupació pel col·lectiu, afavorint el cicle la vida dels productes en bon estat.

És hora de trencar amb les antigues estratègies i començar a consumir, re – utilitzar, re – parar i re – ciclar, permetent que els recursos tornin a ser matèries primeres.

Aprofitem l’ocasió per agrair al Gremi d’Hotels de Barcelona el seu suport en la sensibilització i col·laboració amb els Hotels de la ciutat condal.

Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’Entrega Social (amb el suport  de l’Ajuntament de Barcelona).

Amb el suport:VEURE TOTES LES NOVETATS