Reciclem roba, insertem persones

01 març 2019 Notícies
Featured Video Play Icon

El sector de reciclatge és un nou motor econòmic que genera ocupació i Formacio i Treball és una de les empreses de inserció que mas aposta per la disminució de residus i la promocio de leconomia circular.

Els nostres companys del programa “Aquí hay trabajo” de Rtv2 (un espai que resumeix l’actualitat del món laboral, amb informació sobre ofertes de feina, beques i cursos de formació) ens van realitzar un reportatge posant en valor la nostra missió com generadors de feina social i sostenible a través de la rentabilització de la roba.

És així com a través de Moda re, projecte impulsat per Càritas Española oferim oportunitats d’ocupació en la inserció laboral en les persones en situació de vulnerabilitat.

Aquesta iniciativa empresarial està destinada a la reutilització, reciclatge i venda de roba usada, promovent l’economia social i solidària i buscant com a objectiu principal la generació d’ocupació social i sostenible, la transparència, la destinació ètica de les peces, i el foment del consum responsable.

Més a més, donem les gràcies a l’equip de la planta i també als de la botiga del Raval. Aprofitem l’ocasió per agrair especialment la implicació de l’equip d’acció social, producció, logística i màrqueting

Junts, per la inclusió!VEURE TOTES LES NOVETATS