Recollida de roba en la 24ª edició del mercat de productes de segona mà i d’intercanvi al Garraf

09 març 2019 Garraf

Des de la Fundació treballem amb l’objectiu de generar nous llocs de feina i inserir a persones en risc d’exclusió social al mercat laboral ordinari, així com proveir d’articles imprescindibles per a la vida diària (majoritàriament roba, mobles, joguines, i aliments) d’una manera digna a famílies vulnerables.

És per això que som actius en accions vinculades a afavorir l’entrega social i les aportacions solidàries. Aquest diumenge 10 de març participarem en la celebració de la 24a edició del Mercat de Productes de segona mà i d’intercanvi al Garraf on hi haurà punt de recollida de roba usada. T’animes a venir?

A més a la rambla de Sant Jordi s’instal·laran 250 parades de venda i intercanvi d’articles per a la llar, roba, joguines, electrodomèstics, etc. Aquesta és la primera edició que organitza la secció de Fires i Mercats de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Un diumenge familiar ple de menjar sa i sobretot de calidesa humana. S’han programat activitats diverses durant tot el matí com espais de xerrades sobre educació ambiental en les escoles, espectacles de música sostenible, jocs per infants, una exposició sobre “residu mínim”, entre moltes altres.

No et quedis sense assistir!VEURE TOTES LES NOVETATS