Els Reis i el Pare Noel compren a Botiga Amiga

20 desembre 2019 Notícies

Estem en el compte enrere per poder fer tots els encàrrecs al Pare Noel i Els Reis Mags, i aquest any, més que mai ser solidaris és la millor opció. Des de la Fundació Formació i Treball, hem estrenat la nostra botiga solidària online BotigaAmiga, una opció sostenible, que s’uneix a les 12 Botigues Amigues físiques distribuïdes per tot Catalunya. Una opció inclusiva i que compleix amb les expectatives més altes de les cartes de desitjos. I el més important és que comprant aquestes joguines col·labores amb un projectes social i dónes l’oportunitat als qui ho necessiten.

Molts d’aquestes joguines ens arriben gràcies a la solidaritat de la gent que col·labora donant articles que estan en molt bon estat però ja no fan servir per exemple lliurant-los als més de 30 Punts Verds de Barcelona a través del projecte “L’altra cara de la teva joguina”, que duem a terme en col·laboració amb l’Ajuntament. Des de la nostra entitat fem la recollida, la selecció i classificació de les joguines per posteriorment destinar-les als diferents projectes socials que desenvolupem. Aquest procés ens permet recuperar aquelles joguines que estan en perfectes condicions per destinar-les als programes d’entrega social que es desenvolupen a la cadena d’establiments Botiga Amiga o la venda solidària a través tant de les botigues físiques com de l’online.

L’objectiu d’aquesta classificació és poder dotar de la dignitat que es mereix el lliurament social d’aquests articles lúdics i donar-los una segona vida a la llar de les famílies que més ho necessiten i al mateix temps crear llocs de treball que permeten desenvolupar el projecte i generar oportunitats laborals.

Així,  quan els ciutadans visiten algun dels més de 30 punts verds de Barcelona troben espais on hi ha habilitades unes gàbies per dipositar aquells jocs i joguines en bon estat que ja no fan servir i que poden ser utilitzades per altres nenes i nens. De fet, el 92% de les entrades de joguines recollides per la Fundació a Barcelona, han estat en aquests Punts Verds i segons estudis municipals, a Barcelona es reutilitzen uns 90.000 kg de joguines a l’any. 

BotigaAmiga online, la teva compra solidària aquestes festes

Per aquesta raó, si vols adquirir joguines inclusives, a BotigaAmiga online les podràs trobar i també d’altres productes per sorprendre a amics i familiars aquestes festes. Trobaràs articles de marques tan tradicionals com Scalextric, Playmobil, Star wars, Marvel… Una oportunitat per poder entretenir els més petits i els no tan petits de la casa amb joguines inoblidables: jocs reunits, les nines de Famosa, Geyperman o Madelman. Les joguines de tota la vida que mai passen de moda, que permeten aprendre i divertir-se a través dels grans clàssics i sempre en el millor estat.

Parlem d’un e-commerce 100% solidari, tant en l’origen del producte com en la reinversió social de la recaptació que s’aconsegueix. Per tant, apostar per regals de Botiga Amiga permet reduir-ne l’impacte ambiental de les joguines com a residu, donar feina a persones en risc d’exclusió social i alhora facilitar l’accés de joguines als nens i nenes amb dificultats per adquirir-ne.

T’animes a fer una donació? Consulta aquí el teu Punt Verd més proper i col·labora: https://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/sites/default/files/XarxaPuntsVerds.pdf VEURE TOTES LES NOVETATS