Reobrim D’ins!

22 novembre 2021 Notícies

Després d’un any i mig tancats per culpa de la pandèmia, la nostra Escola-Restaurant torna a obrir les portes el pròxim 1 de desembre. Han estat temps difícils pel món de l’hostaleria, però sembla que de mica en mica es va veient el final. Nosaltres fem un pas més cap a aquest anhelat final amb la nostra reobertura. Però, tot i estar tancats, no hem parat en cap moment.

Hem aprofitat aquest temps per actualitzar les nostres instal·lacions, ara comptem amb més de 800 m² dedicats a l’activitat gastronòmica. Entre les novetats més destacables trobem que s’ha reformat la cuina central i la sala del restaurant i que s’han creat nous espais com una cuina per col·lectivitats, un magatzem per recepció de mercaderies, una zona de picking i una aula formativa independent de la cuina.

Aquesta actualització ha comptat amb el suport de la Fundació “la Caixa” i està subvencionada a la convocatòria de l’any 2021 per a la concessió de subvencions a projectes singulars generadors d’ocupació sostenible per a persones en situació o risc d’exclusió, o persones amb discapacitat, en centres especials de treball o empreses d’inserció (Resolució RESOLUCIÓ EMT/2215/2021, de 13 de juliol).

I,  a més de canvis físics, porta novetats en el servei. Hem afegit alternatives veganes i vegetarianes a la nostra oferta gastronòmica; també aportarem suggeriments de la setmana; i a més tindrem una carta de vins i servei de brasa. Tots aquests canvis faran que l’experiència de D’ins passi a ser més enriquidora i que el nostre alumnat pugui augmentar el seu aprenentatge.

D’aquesta manera, la nostra Escola-Restaurant continua creixent i teixint la història que va començar fa gairebé deu anys, l’any 2012. Volem fer de D’ins una autèntica experiència gastronòmica que creixi encara més i que tothom pugui gaudir d’ella. Us hi esperem!VEURE TOTES LES NOVETATS