SANTACONCHA i la Fundació Formació i Treball molt més que aliats

04 gener 2023 Notícies

En un món ple de canvis i revolucions tecnològiques, la Fundació Formació i Treball compta amb un gran aliat. Des de la seva creació, SANTACONCHA és un dels nostres principals partners en el que fa referència a la nostra presència digital, especialment en les nostres pàgines web.

Ens donen suport, amb tracte de deferència per ONG, en qualsevol desenvolupament o acció de màrqueting que hem de plantejar dins de la Fundació. Però, sense cap dubte, no podem oblidar com ens van ajudar en un dels nostres pitjors moments, la pandèmia. Fruit de la greu situació global que estàvem vivint vam haver de cancel·lar els nostres serveis amb ells, ja que havíem de prioritzar la nostra tasca social, i ells ens van proposar de continuar controlant i monitoritzant les nostres campanyes de Google Grants de manera totalment altruista, una tasca que encara continuen fent de manera voluntària.

Una agència de desenvolupament web i màrqueting digital que es centra en construir o millorar pàgines web, així com oferir plans detallats per potenciar la captació i rendibilitat dins d’un pressupost publicitari. Són una empresa transparent, amb un equip molt atent i flexible, manera de fer en la que destaca especialment la facilitat que ens posen sempre a les nostres peticions, demostrant que també són una empresa totalment responsable amb la societat i el benestar de les persones.VEURE TOTES LES NOVETATS