Renovem de nou el segell Dona con Confianza de la Fundació Lealtad!

13 juny 2022 Notícies

Fa unes setmanes la Fundació Lealtad ens va donar la notícia que aquest any la Fundació Formació i Treball torna a renovar el segell de Dona con Confianza! Això vol dir que podem continuar demostrant el nostre compromís respecte a la transparència i les bones pràctiques de gestió.

Hem renovat aquest distintiu a través d’un procés d’acreditació per part de l’equip de la Fundación Lealtad que ha comprovat si se segueixen complint els 9 Principis de Transparència i Bones Pràctiques. Per poder aconseguir-ho de nou, s’han analitzat diferents punts de la nostra entitat com el bon funcionament del nostre òrgan de govern, si som sostenibles, si la nostra comunicació és fiable o si les nostres activitats tenen coherència respecte a la nostra missió, entre altres aspectes més a valorar. I, gràcies a complir amb tots ells, ens pots seguir trobant dins de la pàgina web de la Fundación Lealtad com a ONG Acreditada.

Gràcies a aquest distintiu podem ser reconeguts com una organització transparent que vol continuar realitzant la missió que va arrancar el 1992: facilitar l’accés al mercat laboral a persones en risc d’exclusió social, mentre que es gestionen i dignifiquen les entregues de productes de primera necessitat a aquelles famílies més vulnerables.VEURE TOTES LES NOVETATS