Si, es pot aconseguir!

13 febrer 2019 Notícies

L’objectiu de Formació i Treball és capacitar a les persones perquè puguin fer el pas a l’empresa ordinària i gràcies a empreses compromeses com Caprabo Eroski, això resulta una realitat.

El Punt Formatiu Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” de Dependent/a de Peixateria que es va realitzar a finals de l’any passat és una mostra de que la Fundació aposta per treballar en xarxa la capacitació i la inserció al mercat laboral de persones en risc d’exclusió social.

En concret, volem destacar com Caprabo Eroski ha confiat en els programes de capacitació de la nostra Fundació, formació molt adaptada a les necessitats reals del mercat de treball. Avui compartim, orgullosos, que cinc alumnes que van realitzar les seves pràctiques en aquesta cadena d’alimentació, han estat contractats i en l’actualitat formen part de la plantilla Caprabo Eroski.

Aquesta és una injecció d’adrenalina per a ensenyar als nostres alumnes que la contractació és possible i més en àmbits professionals com aquest. Contractacions com aquesta posen de manifest la voluntat de les empreses d’apostar per la inclusió i per ser una oportunitat laboral per a persones que viuen situacions difícils. Així mateix, volem destacar l’especial motivació de l’alumnat per donar el millor de si mateixos i estar oberts a tot l’aprenentatge que se’ls ofereix des d’ambues organitzacions.

Estem molt contents del resultat d’aquesta activitat i ens motiva cada dia més a treballar per facilitar l’accés al mercat laboral de la nostra gent.

Obra Social la Caixa                         Formació i TreballVEURE TOTES LES NOVETATS