10 persones milloren la seva ocupabilitat gràcies a SOM-HI

29 desembre 2021 Notícies

SOM-HI és el servei d’orientació i inserció laboral per a persones immigrades en situació d’irregularitat administrativa o en situació d’especial vulnerabilitat.

L’any 2021 la Fundació Formació i Treball ha impulsat aquest projecte dirigit a persones migrades que viuen a la ciutat de Barcelona. El projecte SOM-HI ha desenvolupat un servei d’orientació que s’ha portat a terme amb l’objectiu de millorar els processos d’acollida i inclusió de les persones migrades a la ciutat de Barcelona.

10 persones de procedència migrant han sigut les protagonistes del seu propi canvi, realitzant itineraris d’inserció individuals i grupals, amb el propòsit de millorar la seva ocupabilitat. A partir dels itineraris personalitzats, cada participant ha treballat l’adquisició de competències transversals i altres eines que milloren la seva inserció al mercat de treball ordinari. S’ha acompanyat a persones sense permís de feina i/o residència en vigor, fet que es consolida en un dels valors del projecte, el fet de poder oferir oportunitats formatives i laborals a les persones de la ciutat de Barcelona.

Aquest projecte s’ha desenvolupat gràcies al finançament de l’Ajuntament de Barcelona.VEURE TOTES LES NOVETATS