Superat amb èxit el primer curs del Programa Primera Oportunitat a Tarragona

18 març 2019 Notícies

Vint joves emigrants han rebut els certificats per haver finalitzat el primer curs de formació culinària dotat a través del programa “Primera Oportunitat” pel Centre de Noves Oportunitats. La formació en aquest cas va adreçada als denominats MENA (Menors Estrangers No Acompanyats) i té per objectiu inserir-los en el mercat laboral, amb la condició d’oferir-los una eina que enriqueixi els seus interessos i motivacions i fer front a l’exclusió social creant-los un repte més a escala professional.

Per aconseguir aquest gran repte la Fundació Intermèdia juntament amb la nostra Fundació, en el Marc dels Programes de Garantia Juvenil (finançats pel Fons Social Europeu a través del SOC), ens hem associat creant un Centre de Noves Oportunitats a Tarragona que pretén donar una segona oportunitat a noies i nois d’entre 16 i 24 anys que han abandonat de forma prematura els estudis. En aquest cas el curs ha servit per aproximar-los al món culinari, a més de situar-los en el context laboral i ajudar-los a millorar les seves capacitats i habilitats personals. Programes com aquest els ajuden a disposar de més recursos i eines per a inserir-se en el món laboral.

Des de la nostra Fundació volem felicitar a tot els joves participants per haver finalitzat amb èxit la formació, fet que simbolitza el reconeixent al seu esforç durant tot el procés formatiu.

 Logo   IntermediaVEURE TOTES LES NOVETATS