Taller d’igualtat de gènere i d’oportunitat per als joves que participen en el programa TRFO Treball i Formació Joves

27 setembre 2021 Notícies

Un dels objectius estratègics de la Fundació Formació i Treball és la promoció de la igualtat d’oportunitats com a base de la cohesió social. Seguint aquesta línia estratègica d’entitat, els participants del projecte TRFO Treball i Formació, més concretament la línia específica Joves, han pogut realitzar durant el mes de setembre un Taller d’Igualtat  de Gènere i d’Oportunitats  de 2,5 hores de durada. Els tallers s’han dut a terme a totes les entitats del grup que desenvolupaven aquest projecte: la Fundació Formació i Treball a Barcelona, Roba Amiga Empresa d’Inserció a  Sant Esteve Sesrovires i Formació i Treball Empresa d’Inserció a  Tarragona i Vilanova i la Geltrú.

En aquest  taller han pogut treballar  la perspectiva de gènere des de diversos àmbits com el laboral, el familiar i social, i també en la reproducció d’estereotips en l’educació de nens i nenes. S’ha convidat als participants a reflexionar i debatre sobre aquestes qüestions, mitjançant l’anàlisi de diferents materials, dinàmiques de grup, així  com anuncis apareguts als mitjans, portades de diaris i perfils laborals.

Aquest projecte és promogut pel Departament d’Empresa i Treball, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i s’inscriu dins del Programa Treball i Formació.

     

 VEURE TOTES LES NOVETATS