Taula Amiga guanya la convocatòria de Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona

21 desembre 2018 Notícies

Un any més, la Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona han atorgat els ajuts corresponents a la convocatòria per a projectes socials que es desenvolupen a l’entorn d’aquest complex. Aquesta convocatòria s’emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

Dels 17 projectes presentats, finalment 3 han estat seleccionats, un dels quals Taula Amiga. El nostre menjador social ofereix menjar els 365 dies de l’any a més de 65 persones diàriament, i també entrega aliments frescos i secs a les famílies perquè puguin cuinar-los a casa. D’aquesta manera, es busca intentar normalitzar la situació de pobresa alimentària que pateixen. Amb l’ajut de 5.000 € es pretén potenciar l’entrega de productes frescos, com carn, peix, verdures, etc. així com donar eines i autonomia a les famílies per tal que puguin superar aquestes situacions.

A més, compartim guardó amb els companys d’Associació quilòmetre zero, pel projecte “AmbTu” que gira entorn a joves tutelats i extutelats amb l’objectiu que voluntaris de més de 30 anys, acompanyin aquests joves en el seu procés d’emancipació i els donin suport en les accions quotidianes, ja que no disposen de l’ajuda familiar necessària per fer-ho amb garanties. I també els amics de l’Institut Escola Mediterrani, amb el seu projecte presentat preveu fer un pas més enllà i oferir classes extraescolars d’anglès, crear una aula de laboratori i tecnologia i adquirir material de formació per a les famílies.

Fundación Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona han destinat un total de 15.000€ per al conjunt d’aquests ajuts. Les quantitats atorgades es destinaran íntegrament al desenvolupament dels projectes guanyadors.

Moltes gràcies per la confiança!VEURE TOTES LES NOVETATS