Tercer any apostant per l’impacte en la reducció de residus a través del Donation Room

05 març 2019 Notícies

 Des de Formació i Treball estem molt satisfets de, per tercer any consecutiu, gestionar la logística i distribució del projecte “Donation Room” impulsat pel Mobile World Congress (GSMA), l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta iniciativa promou l’activa col-laboració de les empreses participants en el MWC per tal de donar i fer entrega dels materials dels seus estands (taules, cadires, armaris, catifes, moquetes, entre d’altres) que ja no faran servir, i estan en bon estat, a la Fundació per destinar-los a projectes socials, culturals i a entitats del tercer sector com nosaltres.

Per tant l’objectiu primordial d’aquest projecte, a part de contribuir a la reducció de residus, és generar un impacte positiu en el teixit social. Així mateix es posa en valor el concepte de l’economia eficient en l’ús dels recursos que s’interrelaciona amb la sostenibilitat ambiental.

A més, un dels valors més importants, el social, és que amb la gestió del “Donation Room” la nostra Fundació ha donat feina a tretze persones en situació de vulnerabilitat que durant dues setmanes han treballat juntament amb el personal de GSMA, amb molt d’esforç i treball en xarxa entre les diferents entitats. Aquest procés consisteix en recollir i emmagatzemar el material, fer l’inventari i, una vegada finalitzat el Congrés, distribuir-ho a les diverses entitats, casals, centres cívics i iniciatives de lliurament social vinculades al projecte a través de l’Ajuntament de Barcelona i l’Hospitalet.

Un repte més que obre noves oportunitats socials i mediambientals!

Resultado de imagen de fundacio formacio i treball        Resultado de imagen de gsma    

 VEURE TOTES LES NOVETATS