Treballadores de Formació i Treball participen en l’esdeveniment del 35è aniversari del Banc dels Aliments amb un “food truck” de reaprofitament alimentari

04 juliol 2022 Notícies

La Fundació Formació i Treball participa a partir del dilluns 4 de juliol en una exposició organitzada pel Banc dels Aliments amb motiu del 35è aniversari d’aquesta entitat; una mostra que s’exhibeix al Palau Robert de Barcelona fins al 28 d’agost; i que vol denunciar el malbaratament alimentari, accentuant la importància del reaprofitament i conscienciant sobre la necessitat de canviar el model de consum actual.

Formació i Treball, com a entitat col·laboradora amb el Banc dels Aliments i que comparteix la mateixa visió sobre la importància del reaprofitament alimentari, és partícip d’aquest esdeveniment: treballadores de la Fundació Formació i Treball hi participen duent a terme l’elaboració de batuts i sucs amb les fruites i verdures procedents del Foodback de Mercabarna, el projecte de reaprofitament alimentari en el qual Formació i Treball és part essencial. Aquests batuts i sucs s’elaboren en un “food truck” que serà present a l’exterior del Palau Robert de fins al 15 de juliol, on es fa l’exposició del Banc dels Aliments.

La mostra del Banc dels Aliments del Palau Robert és d’accés lliure i gratuït, i estarà oberta fins al 28 d’agost, amb horari de 9 a 20 h (diumenge fins a les 14:30 h).

 

Formació i Treball, amb el reaprofitament i la sostenibilitat

La Fundació Formació i Treball col·labora en el projecte Foodback duent a terme el triatge de fruites i hortalisses que formen part dels excedents dels paradistes i les empreses de Mercabarna.

Aquests aliments seleccionats són enviats posteriorment al Banc dels Aliments per la seva posterior distribució i reutilització.

Les persones contractades per realitzar el triatge al Foodback de Mercabarna són persones que formen part de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

 

       

       

 VEURE TOTES LES NOVETATS