Un nou Speed Dating, una nova oportunitat per obrir noves portes

08 maig 2017 Notícies
speed dating

Un dia emocionant, un dia engrescador, un dia de nervis i esperances. Ahir vam organitzar un Speed Dating a la Fundació, la nova fórmula de posar en contacte empreses i candidats a treballar-hi. El resultat? Un èxit. Tretze persones procedents de set empreses del sector de la restauració, l’hostaleria, col·lectivitats i multiserveis van entrevistar les 26 persones candidates.

L’hotel Princess, Serunion, el restaurant Hänsel, l’Ayres del sur, l’Expertus i l’hotel Hilton, entre d’altres, són el nom de les empreses que han participat en l’Speed Dating. En molts casos, les empreses no tenien prevista la incorporació de nous treballadors, però estan disposats a comptar amb les nostres persones per futurs processos de selecció i fomentar la inclusió social de persones en situació de vulnerabilitat.

L’acte va arrencar a primera hora del matí amb l’explicació de la dinàmica i la presentació de les empreses que van participar. Seguidament, els candidats van anar coneixent de forma correlativa els diferents entrevistadors. D’aquesta manera, les empreses poden valorar diferents perfils en poc temps i anotar aquells que més els encaixen.

Al finalitzar la sessió, els entrevistadors van oferir un feedback general als candidats donant a conèixer quines són les sensacions que van tenir. Tots ells van coincidir amb la importància de potenciar fórmules com l’Speed Dating per trobar feina. Es tracta d’una gran oportunitat que interessa tant a les empreses com a les persones que busquen treball. Una de les raons que ho posen de manifest és la gran demanda de currículums que al finalitzar la sessió els entrevistadors van demanar a la Fundació.

Apostem per fórmules que potenciïn la inserció, apostem per un futur ple d’oportunitats, apostem per la inclusió!VEURE TOTES LES NOVETATS