V edició del projecte FITstorming

31 maig 2019 Notícies

Un any més, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, celebrem la V Edició del projecte FITstorming. Posant en valor el medi ambient el passat 24 de maig la setmana passada va començar una exposició d’art que presenten els alumnes de l’assignatura de projectes de disseny experimentals de la Universitat de Barcelona dins del projecte  en col·laboració amb la nostra empresa d’inserció.

Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de treballar conjuntament amb els estudiants de Disseny l’elaboració de prototips a partir del material de rebuig que gestiona la Fundació amb l’objectiu d’assolir plegats la generació de residu zero.

Els alumnes tenen l’encàrrec de dissenyar productes a partir del material de rebuig que gestiona Formació i Treball i que no pot aprofitar per a la seva reutilització. Partint d’uns residus que aparentment ja no tenen cap utilitat, la creativitat i les eines que aprenen a emprar a la Universitat són els recursos que l’alumnat utilitzen per convertir els residus en oportunitats.VEURE TOTES LES NOVETATS