Voluntariat: Taller de costura

17 maig 2023 Ofertes de voluntariat

Estem buscant una persona voluntària motivada, dinàmica i amb sensibilitat cap a la diversitat cultural dels nostres usuaris, que li agradi la costura i vulgui organitzar activitats, compartir els seus coneixements i habilitats amb els usuaris dels nostres projectes en el Taller Sant Isidre (Badalona), millorant les seves capacitats.

El Taller Sant Isidre és un centre socioocupacional dirigit a persones sense llar. El seu objectiu és recuperar els hàbits sociolaborals, acostant-los al teixit social i laboral.

Requisits: Coneixements de cort i confecció de peces tèxtils. Empatia, capacitat de transmetre coneixements, habilitat comunicativa i de relació. Energia i actitud positiva.

Ubicació: Carrer de la Mora 23, Badalona.

Disponibilitat d’horari: als matins.

Disponibilitat de dies: de dilluns a divendres a convenir amb la persona voluntària.

També es demana, compromís de regularitat en l’activitat. Estabilitat emocional. Habilitats en les relacions socials i comunicatives. Capacitat de motivar i liderar. Capacitat d’organització.

Si voleu més informació o presentar la vostra candidatura, envieu-nos un correu a voluntariatfit@formacioitreball.orgVEURE TOTES LES NOVETATS