Voluntariat a Vilanova i la Geltrú: necessitem la teva experiència

03 maig 2017 Garraf
voluntariat

Des de la Fundació Formació i Treball busquem voluntaris per ajudar-nos en la nostra tasca social!

Tens molt a dir, tens molt a fer i tens molt a ajudar. Cadascú té els seus propis coneixements, les seves pròpies competències i  les seves pròpies aptituds. Tots som diferents i tots coneixem les nostres habilitats, i el que tu saps potser ens podria ser meravellós. Des de la Fundació sabem que per molt que soni a tòpic, és ben cert: un petit gest pot fer grans canvis. N’hi ha de  molts tipus, gestos capaços de contagiar somriures, de portar felicitat i de canviar vides. Vols ajudar-nos amb un gest? La seu de Vilanova i la Geltrú l’està desitjant.

Busquem voluntaris que tinguin ganes d’aportar valor a la nostra tasca. Ets una persona que ha entrat en el cicle de la jubilació i vols ajudar-nos amb la teva expertise? Potser no t’ho sembli, però les teves opinions, coneixements i experiència pot esdevenir essencial per al desenvolupament de la Fundació.

Donar suport a un tècnic, empoderar-lo i donar-li eines que li facilitin les seves tasques són algunes de les accions que els voluntaris duen a terme a la Fundació i que ens han ajudat tant i que ens ajuden dia rere dia perquè puguem tirar endavant i aconseguir que cada cop més gent  sigui inclòs en el mercat laboral ordinari. Els voluntaris són una peça fonamental de l’engranatge de la Fundació i tu pots ser decisiu per a nosaltres.

La seu de Vilanova i la Geltrú ofereix els serveis de jardineria, bugaderia industrial, recollida de voluminosos, recollida de cartró comercial, gestió de la deixalleria de Sitges, neteja de comunitats de veïns i d’empreses, suport a les brigades municipals, entre d’altres. A més d’oferir aquests serveis, la Fundació al Garraf disposa de tota una sèrie de cursos formatius dirigits a persones amb especials dificultats personals i sociolaborals per incorporar-se al mercat de treball ordinari a tota la comarca del Garraf.

És aquí, a Vilanova i la Geltrú, que et necessitem. El voluntariat és un dels pals de paller de la Fundació i l’expertise juga un paper fonamental. La teva ajuda és decisiva: ets important, ets clau.VEURE TOTES LES NOVETATS