La importància de tenir feina

Coneix Font d’Oportunitats, un programa per a empreses que volen oferir una oportunitat real i motivadora a una persona amb dificultats per accedir al món laboral.

I PER QUÈ?

Creiem que la feina és la millor alternativa per aconseguir la inclusió plena a la societat. Aquesta ha estat la nostra inspiració per impulsar el programa.

Som conscients que un lloc de feina no és només un sou a final de mes, és un creixement personal, un ajut al seu entorn i a la seva família, sentir-se útil, superar les seves pors…

Partint d’aquesta idea, ens volem adreçar a persones de totes les edats, algunes d’aquí i altres d’allà, amb estudis o sense, que parlen la nostra llengua i d’altres, però que volen una oportunitat, volen treballar.

Persones

Els participants en el programa són persones ateses per Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Formació i Treball.

Són persones en edat de treballar, que no han tingut tantes oportunitats, han patit dificultats, han viscut realitats complicades i no han pogut accedir al mercat laboral.

Persones preparades per treballar i amb molta il·lusió.

Funcionament

Tu ens expliques la descripció del lloc de feina que necessites i nosaltres et presentarem els candidats que més s’ajusten a aquest perfil.

Els requisits de la contractació són períodes mínims de 6 mesos, que permeten a la persona recuperar els seus hàbits laborals i adquirir una estabilitat professional, personal i familiar.

Molt fàcil: tu ens expliques, nosaltres et presentem.

Beneficis

D’acord amb la nostra experiència, la motivació dels participants, així com els seu perfil i aptituds, els converteixen en candidats més competitius.

Donar una oportunitat laboral a una persona, és col.laborar a millorar la realitat social de la nostra ciutat.

Una oportunitat: una persona, una empresa.

  INFORMA'T SENSE COMPROMÍS

  Si omples aquest formulari ens posarem en contacte amb tu.

  Persona de contacte

  Telèfon

  Adreça electrònica

  Sol·licitud de vacant

  Accepto la política de privacitat de dades.

  Accepto inscriure'm en la newsletter

   

  Tel. 629226449

  eferrarons@formacioitreball.org