La importància de tenir feina

Coneix la borsa d’ajuts a la contractació per a empreses que volen donar una oportunitat real i motivadora a una persona amb dificultats per accedir al món laboral.

I PER QUÈ?

Creiem que la feina és la millor alternativa per aconseguir la inclusió plena a la societat. Aquesta ha estat la nostra inspiració per impulsar el programa.

Som conscients que un lloc de feina no és només un sou a final de mes, és un creixement personal, un ajut al seu entorn i a la seva família, sentir-se útil, superar les seves pors…

Partint d’aquesta idea, ens volem adreçar a persones de totes les edats, algunes d’aquí i altres d’allà, amb estudis o sense, que parlen la nostra llengua i d’altres, però que volen una oportunitat, volen treballar.

Persones

Els participants en el programa són persones ateses per Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Formació i Treball.

Són persones en edat de treballar, que no han tingut tantes oportunitats, han patit dificultats, han viscut realitats complicades i no han pogut accedir al mercat laboral.

Persones preparades per treballar i amb molta il·lusió.

Funcionament

Tu ens expliques la descripció del lloc de feina que necessites i nosaltres et presentarem els candidats que més s’ajusten a aquest perfil.

Els requisits de la contractació són períodes mínims de 6 mesos, que permeten a la persona recuperar els seus hàbits laborals i adquirir una estabilitat professional, personal i familiar.

Molt fàcil: tu ens expliques, nosaltres et presentem.

Beneficis

Com a empresa tindràs una ajuda de 3.000€* per a cada contractació igual o superior a 6 mesos.

D’acord amb la nostra experiència, la motivació dels participants, així com els seu perfil i aptituds, els converteixen en candidats més competitius.

Donar una oportunitat laboral a una persona, és col.laborar a millorar la realitat social de la nostra ciutat.

Una oportunitat: una persona, una empresa.

INFORMA'T SENSE COMPROMÍS

Si omples aquest formulari ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre el Programa d'Ajuts a la Contractació.


Persona de contacte

Telèfon

Adreça electrònica

Sol·licitud de vacant

Accepto la política de privacitat de dades.

Accepto inscriure'm en la newsletter

* L’ajuda íntegra és per contractes de 40 hores setmanals; en cas que la jornada laboral sigui inferior, mínim de 20h setmanals, es percebrà la part proporcional.