Omplim les llars de vida

Les conseqüències derivades per la Covid-19 han generat un augment de famílies amb necessitats d’ajuda, posant de manifest que moltes d’elles estan afrontant situacions devastadores. És així com el mobiliari domèstic per adaptar-se a aquestes noves situacions s’ha convertit en un bé de primera necessitat.

Aquesta activitat amb alt impacte social i mediambiental, a més de donar una segona vida a mobles en bon estat, afavoreix l’entrega d’aquest producte a famílies en situació de vulnerabilitat i proporciona oportunitats laborals a persones en risc d’exclusió social.

ANY 2023

743

FAMÍLIES

en risc d’exclusió han cobert les seves necessitats.

15

PERSONES

en risc d’exclusió han obtingut una feina.

RECOLLIDA DE DONACIONS I SERVEI DE BUIDATGE O TRASLLAT

Si ets un particular i tens mobles en bon estat que vols donar, disposem d’un servei de recollida de 55€ l’hora/equip 2 persones + IVA. Tots aquells mobles de la llar en bon estat i que tinguin cabuda dins dels programes d’entrega social que gestiona l’entitat, els donarem una segona vida.

En el cas que necessiteu buidar un pis o unes oficines o traslladar mobiliari, també disposem del servei per 55€ l’hora/equip 2 persones + IVA + el cost de la deixalleria. Oferim:

  • Pressupost a mida.
  • Visita de valoració en un termini màxim de 48 hores.
  • Servei de retirada en un termini màxim de 10 dies laborables.

Escriu-nos al correu rm@formacioitreball.org o truca directament al 933034100  Ext. 7111

 

Aposta per models d’alt impacte social amb visió mediambiental i sostenibilitat econòmica

 

COL·LABORA AMB MOBILIARI I EQUIPAMENT

Vull fer una donació de mobiliari en bon estat

Col·laboradors