Hi ha alternatives

Models d’alt impacte social,
amb visió mediambiental i sostenibilitat econòmica

EL NOSTRE MODEL

Un model de triple impacte

El treball i la formació són la clau per a la veritable transformació de les persones, i de la societat en general. Una societat moderna és la formada per uns ciutadans i ciutadanes amb un bon nivell d’educació, i amb una feina estable, ben remunerada. L’atur a Espanya és del 20%. Això vol dir que 1 de cada 5 persones no té feina.

Això les aboca a dependre de les administracions públiques i d’entitats d’ajuda social. Un present negre. Un futur poc esperançador. Però hi ha alternatives!

Social:
Facilitant l’accés a productes de primera necessitat (roba, mobles i aliments).

Econòmic:
Creant llocs de feina sostenibles en el territori per a persones vulnerables.

Mediambiental:
Allargant el cicle de vida de productes i reduint així la generació de residus.

"I en cada gest... posem tota la bellesa, empatia, passió, respecte, responsabilitat i eficàcia, per tal d'oferir la major DIGNITAT.".

ALGUNS EXEMPLES DE TRIPLE IMPACTE

 • Roba que canvia vides

  L'objectiu és donar una segona vida a llençols, camises, bosses... que queden amuntagades als armaris. Des de la Fundació, amb el suport de Càritas, ho recollim, ho separem i ho classifiquem per donar-li el destí ètic més adequat: entregar-ho a famílies sense recursos, distribuir-ho en els punts de venda o reciclar-ho en cas de què no es pugui reutilitzar.

 • Taules compartides

  Plats calents, companyia i, sobretot, normalitat, aquest és l’objectiu de Taula Amiga. Sota una estètica de restaurant, amb taules per a quatre persones, el menjador social realitza l’entrega d’àpats amb servei d’atenció a taula, digne, proper i de qualitat. A més, permet donar feina a persones en risc d’exclusió, com ara cuiners i cambrers, amb el suport de voluntariat.

Què ens fa diferents?

Economia circular

Centrem la nostra activitat en un model d’economia circular basat en la reinversió íntegra dels beneficis obtinguts en la creació de llocs de feina i en millores tècniques.


Un model responsable que promou:

 • La dignitat de les persones
 • El respecte als drets humans
 • La cura del medi ambient
 • La creació d’activitats laborals sostenibles

Una economia social caracteritzada per:

 • La creació de llocs de feina
 • L’assistència a persones i famílies en risc d’exclusió
 • El destí ètic dels recursos econòmics.