Som allò que aconseguim superar

No es tracta només d’ajudar, es tracta de dignificar

L'entrega social

La dignitat de les persones

El Programa d’Entrega Social (PES) neix amb la finalitat de proveir d’articles imprescindibles per a la vida diària (majoritàriament roba, mobles, joguines i aliments) d'una manera digna a famílies amb escassos recursos econòmics.

Famílies que, prèviament, sempre són ateses per Càritas Diocesana de Barcelona, així com els Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona, Sant Adrià, l'Hospitalet de Llobregat, i com l’Ajuntament de Tarragona.

Des del 2014, seguint l'anàlisi de la problemàtica social i el constant estudi de noves eines per afrontar aquestes problemàtiques, la Fundació va iniciar una nova línia d'entrega dirigida a persones que són ateses per altres Entitats amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Espais normalitzadors

Com establiments de venda al detall (per entrega de roba, sabates, joguines i mobiliari) o de restauració (per entrega d’aliments).

Horaris comercials

S'ofereix una obertura d'establiment seguint les pautes comercials.
De dilluns a divendres de 10 a 17 h.

Clients

El tractament de la persona es realitza com el d'un client, d'aquesta manera eliminem l'estigmatització que moltes vegades reben les persones que sol·liciten aquest ajut.

Elecció de producte

Tot i que l'assistent/a social que deriva la persona determina quin tipus de producte requereix, és la persona qui escull en funció de les necessitats i gustos personals.

Vull ajudar

Per què fem això?

El nostre objectiu és normalitzar i dignificar aquesta entrega. No es tracta de què la persona se senti inferior perquè ve a demanar, sinó que rebi el producte com si fos un client d’una botiga o d'un restaurant. A més de donar-li assistència, aquest acompanyament ha de servir per donar-li eines d’empoderament.

SÓC UNA EMPRESA

VULL
COL·LABORAR

Podeu ajudar finançant la continuïtat dels diferents programes d'entrega social o bé realitzant entregues de productes en bon estat.

Aportacions Econòmiques  Aliments, Roba i Mobles

Vull derivar usuaris


Nom entitat

Nom persona de contacte

Escull una opció

Telèfon

Adreça electrònica

Escull una opció

Observacions

Accepto política de privacitat de dades.

Accepto inscriure'm en la newsletter

Projectes destacats

Reptes que obren noves oportunitats

En l’actualitat, aquests són alguns dels programes que desenvolupem.

Menjador “Taula Amiga”

Featured Video Play Icon

Un espai còmode, proper, de conversa… que s’emmarca sota l’estètica d’un restaurant. Taules per a quatre persones, acompanyades de servei de cuina i sala. Tot sota l’objectiu de normalitzar i

Més Informació

Establiment “Botiga Amiga”

Featured Video Play Icon

Aquesta botiga trenca amb el concepte d’armari rober. Un cop la persona arriba, prèviament ha rebut unes directrius del seu centre de derivació, el qual li determina la tipología de

Més Informació

Notícies

Posa’t al dia i descobreix l’actualitat!

Fundació Formació i Treball se suma al Dia mundial del reciclatge amb una campanya solidària de canvi d’armari

17 maig 2019 Entrega Social

La Fundació Formació i Treball se suma enguany al Dia mundial del reciclatge, celebrat aquest 17 de maig, amb una campanya de sensibilització sobre la roba usada. Arriba el moment

Més Informació

Formació i Treball et convida a fer la “donació del mes”

10 maig 2019 Entrega Social

En el marc del nostre Programa d’Entrega Social (PES) rebem donacions d’empreses i particulars que tenen com a objectiu cobrir les necessitats bàsiques de persones amb escases recursos econòmics. Què

Més Informació

Col·laboradors