Som allò que aconseguim superar

No es tracta només d’ajudar, es tracta de dignificar

L'entrega social

La dignitat de les persones

El Programa d’Entrega Social (PES) neix amb la finalitat de proveir d’articles imprescindibles per a la vida diària (majoritàriament roba, mobles, joguines i aliments) d'una manera digna a famílies amb escassos recursos econòmics.

Famílies que, prèviament, sempre són ateses per Càritas Diocesana de Barcelona, així com els Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona, Sant Adrià, l'Hospitalet de Llobregat, i com l’Ajuntament de Tarragona.

Des del 2014, seguint l'anàlisi de la problemàtica social i el constant estudi de noves eines per afrontar aquestes problemàtiques, la Fundació va iniciar una nova línia d'entrega dirigida a persones que són ateses per altres Entitats amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Espais normalitzadors

Com establiments de venda al detall (per entrega de roba, sabates, joguines i mobiliari) o de restauració (per entrega d’aliments).

Horaris comercials

S'ofereix una obertura d'establiment seguint les pautes comercials.
De dilluns a divendres de 10 a 17 h.

Clients

El tractament de la persona es realitza com el d'un client, d'aquesta manera eliminem l'estigmatització que moltes vegades reben les persones que sol·liciten aquest ajut.

Elecció de producte

Tot i que l'assistent/a social que deriva la persona determina quin tipus de producte requereix, és la persona qui escull en funció de les necessitats i gustos personals.

Vull ajudar

Per què fem això?

El nostre objectiu és normalitzar i dignificar aquesta entrega. No es tracta de què la persona se senti inferior perquè ve a demanar, sinó que rebi el producte com si fos un client d’una botiga o d'un restaurant. A més de donar-li assistència, aquest acompanyament ha de servir per donar-li eines d’empoderament.

SÓC UNA EMPRESA

VULL
COL·LABORAR

Podeu ajudar finançant la continuïtat dels diferents programes d'entrega social o bé realitzant entregues de productes en bon estat.

Aportacions Econòmiques  Aliments, Roba i Mobles

  Vull derivar usuaris

  Nom entitat

  Nom persona de contacte

  Escull una opció

  Telèfon

  Adreça electrònica

  Escull una opció

  Observacions

  Accepto política de privacitat de dades.

  Accepto inscriure'm en la newsletter

  Projectes destacats

  Reptes que obren noves oportunitats

  En l’actualitat, aquests són alguns dels programes que desenvolupem.

  Hort de la Vila

  Hort de la Vila és un centre social en el qual treballem al costat de l’Orde de Sant Joan de Déu. Aquest projecte es troba a Sarrià-Sant Gervasi i és

  Més Informació

  Menjador “Taula Amiga”

  Featured Video Play Icon

  Un espai còmode, proper, de conversa… que s’emmarca sota l’estètica d’un restaurant. Taules per a quatre persones, acompanyades de servei de cuina i sala. Tot sota l’objectiu de normalitzar i

  Més Informació

  Col·laboradors