L’art teràpia com a eina d’inserció

02 octubre 2023

El passat 14 de setembre, l’equip d’acompanyament a les persones treballadores de les empreses d’inserció del grup Formació i Treball, va participar en una sessió d’art teràpia a mans de la Valentina Molas, voluntària de la delegació de Tarragona i fundadora de l’Associació “Aixecar el vol”. La Valentina va ser una gran amfitriona i professional que va acompanyar als nostres tècnics i tècniques durant tota la sessió per aconseguir els objectius de la trobada: conèixer l’art teràpia i saber en quin sentit pot afavorir, emocionalment, la seva aplicació a les persones que atenem. A més, també va ser una gran eina per apoderar i reforçar el sentiment de pertinença de l’equip, i per treballar i compartir les emocions que genera la feina dels tècnics i tècniques d’acompanyament de la Fundació.

Sens dubte, va ser un matí meravellós que va omplir el cor dels tècnics i les tècniques de ganes de continuar acompanyant a les persones en situació de vulnerbailitat plegades.

Gràcies Valentina per la teva gran acollida, la teva capacitat de saber entendre el que necessitàvem i acompanyar-nos en aquest tros del camí, envoltant-nos de la màgia de l’entorn i del teu taller ple de possibilitats.VEURE TOTES LES NOVETATS