Els treballadors i treballadores del programa ACOL 2022, a punt de finalitzar el seu itinerari

06 novembre 2023

Els i les treballadores del programa ACOL 2022 ja estan a punt de finalitzar el seu itinerari d’inserció laboral amb la Fundació Formació i Treball. D’aquesta manera i per tal de sortir preparats i preparades per inserir-se al mercat laboral ordinari, han realitzat una formació per saber com cal afrontar els processos de selecció i les entrevistes que realitzen a les empreses ordinàries.

La formació ha sigut un èxti i els i les treballadores del programa ACOL 2022 han après una sèrie de recomanacions que duran a terme per tal d’assegurar el seu èxti en les entrevistes i poder-se dedicar a allò que més els agrada.

L’objectiu és que els i les treballadores del programa ACOL puguin escollir la seva futura feina i no la feina a ells.

Contractes subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes a la Línia ACOL del Programa Treball i Formació regulada per la Resolució EMT/349/2022, de 15 de febrer, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 en relació amb les actuacions de la Línia ACOL del Programa Treball i Formació (ref. BDNS 610949), regulada per l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC – Treball i Formació), modificada per l’Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril.VEURE TOTES LES NOVETATS