Finalitza el projecte POISES amb l’experiència de l’Irma i la Midiala

23 octubre 2023

El passat 30 de setembre va realitzar-se el tancament del projecte POISES, Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social 2020-2023, el qual la Fundació Formació i Treball executa amb la col·laboració de Càritas Espanyola.

Durant aquests mesos s’ha dut a terme l’acompanyament a la inserció laboral de 7 persones contractades en el marc del projecte. L’Irma i la Midiala són dues d’aquestes persones que han tingut l’oportunitat de fer un itinerari d’inserció mentre adquireixen experiència com a manipuladores de producte tèxtil.

Per una banda, abans de començar a treballar amb nosaltres, l’Irma va estar 7 anys treballant com a cambrera de pisos. Comenta que aquesta feina “m’ha fet veure que existeixen feines on hi ha bon ambient i que l’ajuda entre companys existeix“. A més a més, “abans, a conseqüència de la meva manca d’estudis i de coneixement de la llengua, tenia claríssim que el meu futur seria en la neteja. Gràcies a aquesta experiència laboral, em sento vàlida per treballar d’altra cosa que no sigui al sector de la neteja“.

Per altra banda, aquesta és la primera experiència laboral de la Midiala des que va arribar de Cuba, el seu país d’origen. Comenta que “treballar a la Fundació m’està donant molta experiència” i “em sento molt agraïda amb tothom que m’ha estat guiant durant aquest procés“. També es mostra amb ganes i “més preparada per enfrontar-me a tot el que vingui després”.

Així doncs, la Midiala i l’Irma s’han convertit en un exemple de superació personal i professional, que gràcies al projecte POISES han pogut dur a terme a la Fundació amb un acompanyament exhaustiu a l’empresa d’inserció.VEURE TOTES LES NOVETATS