Projecte ERASMUS +, WISE: Intellectual Output 4

16 novembre 2021 Formació

La Fundació Formació i Treball participa en el projecte ERASMUS +, WISE (Work Integration Social Enterprises) for Digital Upskilling amb les entitats Ateliere Fără Frontiere (Rumania), Brigades Nature (França), ENSIE – European Network of Social Integration Enterprises (Bèlgica) i RISE – Rețeaua Română a Întreprinderilor Sociale de Inserție prin Activitate Economică (Rumania). 

El projecte té com a objectiu crear i proporcionar materials d’aprenantatge per millorar les habilitats dels treballadors i treballadores d’Empreses d’Inserció amb un baix perfil competencial. Al mateix temps, el projecte té com a objectiu enfortir les competències pedagògiques dels tècnics d’acompanyament a la producció que treballen directament amb els beneficiaris, mitjançant una guia de treball amb diferents materials i activitats a treballar.

El passat mes d’octubre es va publicar el document: An Introduction to Work integration of disadvantaged workers through social enterprises – a sustainable labor market inclusion” . Aquest document dona resposta a Intellectual Output 4, Learning material – Work integration of disadvantaged workers.

Podeu veure i descarregar el document en el següent enllaç:

https://static1.squarespace.com/static/5a463ececd39c39db5dbfc31/t/61bb1e4ef893806c27ad8ae2/1639652950081/en.pdfVEURE TOTES LES NOVETATS