14 persones han desenvolupat un itinerari a l’empresa d’inserció en el marc del “Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social”

20 març 2018 Notícies
planta roba amiga sant esteve sesrovires

Seguint la trajectòria dels darrers anys, des de la Fundació Formació i Treball hem desenvolupat conjuntament amb Càritas Diocesana de Barcelona diverses accions de formació i d’inserció laboral dirigides a col·lectius vulnerables, dins el marc del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES 2014 – 2020), cofinançat pel Fons Social Europeu.

A la convocatòria biennal 2016 – 2017 hem participat amb el programa “Generació i consolidació d’ocupació a les empreses d’economia social, especialment en empreses d’inserció” i el programa “Suport i manteniment de llocs d’inserció ja existents”

L’objectiu del programa és proporcionar un itinerari de millora de l’ocupació mitjançant l’oportunitat de desenvolupar un lloc de treball en l’empresa d’inserció. Durant aquesta experiència les persones aprofundeixen i milloren hàbits fonamentals en el món laboral i alhora aprenen tasques pròpies d’un ofici.

Durant 2016 i 2017, un total de 14 persones derivades per Càritas han desenvolupat un itinerari en l’empresa d’inserció acompanyades d’un/a tècnic/a d’inserció i amb el suport permanent d’un membre tècnic d’acompanyament a la producció (la figura de la persona encarregada).

En definitiva, hem treballat per a que les persones surtin de la nostra empresa d’inserció millor preparades per aconseguir la seva reinserció sociolaboral i que aquesta experiència sigui un pont cap a l’empresa ordinària. De les persones que han finalitzat, el 66% han estat contractades en empreses ordinàries.

 

       VEURE TOTES LES NOVETATS