Radiofreqüència i codis de barres: formacions d’avantguarda pel nostre equip de treballadors i treballadores d’inserció

14 abril 2019 Notícies

Des de la Fundació Formació i Treball, a través del projecte  Ocupa-Habilitats de l’Obra Social “la Caixa” apostem per la formació desenvolupant propostes formatives adaptades a la inserció professional i al mercat actual que aposten per la inclusió posant en valor l’experiència adquirida.
Una de les formacions que des del món empresarial valoren i que s’ajusta a les demandes del sector logístic és la de Radiofreqüència i codis de barres.
Aquest març, s’han realitzat dues càpsules formatives de 3 hores cadascuna per a 10 operaris i operàries en la qual se’ls ha concedit un certificat d’aprofitament.
La formació té la finalitat de familiaritzar al col·lectiu amb l’ús de sistemes de radiofreqüència i codis de barres i la gestió d’estocs amb format tipus excel.
Aquest sistema s’utilitza per a gestionar i controlar tot el cicle de la mercaderia de forma inalàmbrica: la recepció, emmagatzematge, preparació de comandes (picking) i expedicions de mercaderies.
Durant tot el projecte Ocupa-Habilitats es pretén formar el personal d’inserció de la planta Roba Amiga de Sant Esteve Sesrovires.

          VEURE TOTES LES NOVETATS