Alumnes de Formació i Treball organitzen un bufet a Mont-roig del Camp dins del programa Incorpora de “La Caixa”

14 març 2022 Notícies

Els i les alumnes de la Fundació Formació i Treball del curs d’Auxiliar de Cuina (del programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”) van organitzar, el passat 3 de març, juntament amb alumnes de la Fundació Onada, un bufet per posar en pràctica els coneixements adquirits en l’àmbit de la cuina, celebrat a Mont-roig del Camp.

La Fundació Formació i Treball col·labora amb la Fundació Onada per dur a terme dues accions formatives emmarcades dins del programa Incorpora de la Fundació “La Caixa”. Aquest programa té la finalitat de fomentar la inserció en el mercat de treball de persones en risc d’exclusió social.

Es tracta de dos cursos vinculats al món de l’hostaleria: un curs d’Auxiliar de cuina i un curs d’Auxiliar de cambrer/a; que es realitzen també amb el suport de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, municipi que acull aquestes formacions.

Els i les alumnes d’aquests cursos van poder posar en valor tots els coneixements adquirits durant les tres primeres setmanes de formació amb el bufet, que va comptar de menjar i begudes, i que es va celebrar al càmping Alannia Els Prats de Mont-roig del Camp.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de tècniques i tècnics de Formació i Treball i de la Fundació Onada, així com dels directius del càmping Alannia Els Prats i membres de l’equip de Serveis Socials de Mont-roig del Camp.

Fins al 30 de març es duran a terme les classes de competències transversals, i serà a partir de llavors quan els i les alumnes s’incorporaran al mateix càmping per realitzar les pràctiques professionals.

 VEURE TOTES LES NOVETATS