Bici Amiga comença una nova etapa al Fòrum!

11 agost 2017 Notícies
bici amiga

Diuen que els canvis sempre són positius, així que portem unes setmanes molt contents amb la notícia de què el servei Bici Amiga comença una nova etapa. La iniciativa solidària al voltant del món de la bici deixa el districte de les Corts de Barcelona per traslladar-se al Fòrum! L’espai Bici Amiga Numància va ser cedit a la Fundació Amiga, en el marc del projecte Pla Buits, per desenvolupar aquesta iniciativa d’inserció laboral de persones en risc d’exclusió.

La finalització del projecte a Numància ha significat el trasllat del servei a una altra zona de la ciutat, en aquest cas al Fòrum, a l’avinguda Eduard Maristany, 4, just davant del Campus Diagonal-Besòs de la UPC. Bici Amiga al Fòrum continuarà comptant amb els serveis de pàrquing, lloguer i venda de bicicletes, taller de reparacions, espai per a l’autoreparació, zona de reciclatge de materials procedents de bicicletes en mal estat i punt de recollida de donatius de bicis que ja no s’utilitzen.

Per tancar l’etapa a Numància, hem posat a la venda al 50% de descompte totes les bicicletes que es troben en estoc. D’aquesta manera, si fa molt temps que desitges tenir una bici de passeig, urbana, mountain-bike, plegable o elèctrica, t’esperem al carrer Numància, 153 de Barcelona. Una oportunitat així és única i insòlita: no la deixis escapar i vine a veure’ns!

I recordem als usuaris del Bici Amiga que el 31 d’agost és la data que posarem punt i final definitiu a Numància i ens traslladarem al setembre al Fòrum. És per això que avisem a tots els abonats al pàrquing Bici Amiga de Numància que retirin les seves bicicletes abans del 31 d’agost. En cas que no ho facin, considerarem que són exemplars abandonats i des de la Fundació els gestionarem com a donacions.

Comencem una nova etapa! Ens acompanyes?         VEURE TOTES LES NOVETATS