Càritas, Inditex i la Fundació Amiga: Col·laboracions per generar noves oportunitats

11 octubre 2017 Notícies

Des d’aquest any, Formació i Treball participem de la mà de Caritas Espanyola a la convocatòria pel foment de l’ocupació amb persones en situació o risc d’exclusió social, dins del marc de la col·laboració entre Càritas i el Grup Inditex.

Mitjançant aquest suport, durant el 2017, un total de 8 persones en risc d’exclusió han estat contractades a la nostra empresa d’inserció. Persones com la Rafaela, la Rouigi o el Brahim, han tingut l’oportunitat de créixer laboral i personalment als diferents tallers productius de l’entitat.

Durant el desenvolupament del seu contracte, cada persona és tutoritzada per un/a tècnic/a d’inserció i rep el suport permanent d’un membre tècnic d’acompanyament a la producció (la figura de la persona encarregada). El nostre objectiu és que l’usuari/ària augmenti les seves competències laborals, tant bàsiques com transversals. En definitiva, pretenem que aquesta persona estigui millor preparada per aconseguir la seva reinserció sòcio-laboral.

A la col·laboració del Grup Inditex, se suma el que gestionem i treballem des de fa més de quinze anys, també de la mà de Càritas: el “Programa Operativo de Inclusión Social y Economía Social” (Poises 2014-2020).

 

            VEURE TOTES LES NOVETATS