Creix exponencialment el nostre servei de neteja social

06 setembre 2019 Notícies

Des de Formació i Treball treballem per oferir en tot moment un servei de neteja eficient i de qualitat. Un any més creixem i actualment comptem amb un equip de 21 persones compromeses i motivades al servei de la comunitat. A més, a través de la nostra empresa d’inserció generem contractes d’inserció d’una durada de sis mesos dirigits íntegrament a persones en risc d’exclusió social i s’emmarquen dins de l’itinerari que realitza la persona en l’organització.

La feina és la millor alternativa per aconseguir la inclusió social de les persones i, per aquest motiu, desenvolupem programes de suport a la recerca de feina, adaptats a les necessitats i temps de cada persona. A més de feina, proporcionem formació i adquisició d’experiència professional a les persones que tenen més difícil l’accés al món laboral. De les 21 persones que formen al nostre equip, 12 provenen d’itineraris d’inserció, 8 són de estructura i 1 és voluntària.

El nostre equip de treball valora molt la protecció al medi ambient i és per això que utilitzem productes ecològics i fem un adequat ús de productes químics, aconseguint una neteja impecable i un alt grau d’higiene.

Amb la finalitat d’ampliar clients al nostre projecte, durant el mes de juliol hem estat presents a la Residència de estudiants de la UPC de Sant Adrià de Besòs amb la neteja de les zones comunes com escales, passadissos, entre d’altres, així com de les habitacions d’estudiants d’aquest recinte estudiantil, amb la col·laboració de l’empresa Mullor. Així mateix, des de març de 2019 treballem a l’Antiaeri del Turó de la Rovira en la millora de l’aspecte dels entorns i la neteja dels lavabos públics. Ens dediquem a aportar esforços i temps segons ens ha demanat l’Ajuntament de Barcelona pel districte de Horta Guinardó.

Comptem amb una cartera de clients de 41 empreses, entre les que destaquem la Fundació Amics de la Gent Gran, la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, la Comissió Espanyola Ajuda al Refugiat, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Pere Tarrés i la residència de la UPC, entre molts altres.

Finalment i gràcies a una tasca en conjunt el nostre equip va creixent d’una forma exponencial amb un nivell cada cop més exigent tan a nivell de clients externs, com de necessitats pròpies de la nostra fundació. A nivell intern també hem crescut, treballem en l’obertura de les noves botigues del nostre projecte tèxtil, el restaurant de la UPC, les instal·lacions d’Amiga ETT Social, entre d’altres. Tot això s’emmarca dins d’una sinergia entre empreses del sector amb les que volem iniciar més projectes, intercanviar experiències i promoure iniciatives conjuntes.

 

  

                       Resultado de imagen de mullorVEURE TOTES LES NOVETATS