Diagonal Mar confia en la Fundació Formació i Treball per la campanya de Nadal

09 gener 2020 Notícies

Nadal és una època en que moltes empreses necessiten engrandir la seva plantilla i és per això que el Centre comercial Diagonal Mar va iniciar una col·laboració amb la Fundació Formació i Treball a través del Programa Incorpora per fer possible la contractació de 16 persones.
El programa Incorpora té com a objectiu principal construir ponts entre les empreses i les entitats socials que es dediquen a la integració laboral, amb la finalitat de crear un clima d’entesa i col·laboració entre amb dues que incideixi en oportunitats per a les persones que més ho necessiten.

Aquest conveni va tenir com a objectiu oferir un servei d’embolicar regals dins de la campanya de Nadal 2019 amb una durada d’un mes.

Les persones contractades han demostrat una gran habilitat en l’àmbit de l’atenció al públic i han declarat que aquesta és una gran oportunitat d’inici per trobar feina i estar actius.

Dins del centre comercial hi havien dos estands situats en diferents zones estratègiques on les persones que feien les seves compres podien acostar-se per embolicar els seus regals.

 

     

 

         

 

   VEURE TOTES LES NOVETATS