DiR, Arrels i Formació i Treball s’uneixen per recollir roba i sabatilles esportives

26 February 2018 Notícies

 

La Fundació DiR s’ha unit amb Arrels Fundació i la Fundació Formació i Treball per llançar una campanya solidària que recollirà roba i sabatilles esportives que aniran destinades a tots els seus beneficiaris.

L’acció solidària estarà implantada a tots els Clubs DiR i BDiR des del 26 de febrer fins el 26 de març. Al llarg de tot aquest mes, DiR habilitarà un espai a totes les recepcions dels Clubs per recollir les donacions dels seus socis. Amb aquesta campanya, DiR torna a liderar un projecte que fomenta la solidaritat i dona suport a una acció que vol fer front a la desigualtat social i econòmica que pateixen algunes persones de Catalunya.

És la segona vegada que la Fundació DiR lidera aquesta campanya i ho torna a fer de la mà d’Arrels Fundació però aquest cop també ens hi sumem des de la Fundació Formació i Treball. L’objectiu que les tres organitzacions es proposen per aquest any és la de duplicar les donacions respecte l’any passat, on van aconseguir més de 500 sabatilles esportives.

 

   VEURE TOTES LES NOVETATS