DiR, Arrels i Formació i Treball s’uneixen per recollir roba i sabatilles esportives

26 febrer 2018 Notícies

 

La Fundació DiR s’ha unit amb Arrels Fundació i la Fundació Formació i Treball per llançar una campanya solidària que recollirà roba i sabatilles esportives que aniran destinades a tots els seus beneficiaris.

L’acció solidària estarà implantada a tots els Clubs DiR i BDiR des del 26 de febrer fins el 26 de març. Al llarg de tot aquest mes, DiR habilitarà un espai a totes les recepcions dels Clubs per recollir les donacions dels seus socis. Amb aquesta campanya, DiR torna a liderar un projecte que fomenta la solidaritat i dóna suport a una acció que vol fer front a la desigualtat social i econòmica que pateixen algunes persones de Catalunya.

És la segona vegada que la Fundació DiR lidera aquesta campanya i ho torna a fer de la mà d’Arrels Fundació però aquest cop també ens hi sumem des de la Fundació Formació i Treball. L’objectiu que les tres organitzacions es proposen per aquest any és la de duplicar les donacions respecte l’any passat, on van aconseguir més de 500 sabatilles esportives.

La roba rebuda a la Fundació serà destinada al seu Programa d’Entrega Social (amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona) i a la seva cadena d’establiments Botiga Amiga.

 

   VEURE TOTES LES NOVETATS