Dona suport a una infància més solidària!

01 juliol 2019 Notícies

En l’actualitat, encara hi ha moltes famílies, amb nens i nenes a càrrec, en risc d’exclusió social. Durant el 2018, des de la nostra fundació, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat,  hem atès a més de 8.200 famílies en Programes d’Entrega Social (PES) amb l’objectiu que aquestes persones recuperin la il·lusió, les ganes i la confiança en la recerca de feina i millora de la seva ocupació.

El nostre principal objectiu és que aquests infants tinguin totes les seves necessitats bàsiques cobertes (productes de puericultura, roba, alimentació i estris, entre d’altres) d’una manera més digna i alhora sostenible.
És per això, que fem una crida a la acció, per donar suport integral i una assistència personalitzada a aquestes persones que més ho necessiten. Sabem que quan son mares i pares, els accessoris pels nadons passen de generació en generació per part de famílies i amics.

Què fer amb els objectes que ja no necessita el teu infant? Com podem ajudar?
La maternitat ha de considerar-se com un bé social, donar suport a la maternitat és construir un futur millor per als infants què vénen en camí. Segur que tens guardats un munt de mobiliari i estris de puericultura dels teus petits als que ja no els hi trobes la mateixa utilitat, però tampoc saps què fer-ne. Doncs és el moment ideal per donar-los-hi una segona vida alhora que ajudem a altres famílies menys afortunades. Fem recollida de productes de primera necessitat per nadons com bressols, cotxets, banyeres, butaques de lactància, trones i roba infantil usada, però en molt bon estat. Ajuda als infants d’aquestes mares i pares què ho necessiten!

Els infants d’avui són el nostre futur, per aquesta raó, entre tots i totes podem donar-los-hi una infància més feliç. Animeu-vos a col·laborar en la nostra campanya solidària per les nostres nenes i nens.

Com pots fer la entrega?
Vine al nostre establiment principal Botiga Amiga del carrer Llull, porta el teu cotxet i la teva trona i ompliràs d’alegria a aquestes persones.

 

Resultado de imagen de fundacio formacio i treball       Resultado de imagen de logos ajuntament de l'hospitalet

Resultado de imagen de logos ajuntament de sant adriaVEURE TOTES LES NOVETATS